Nfl nap első lépés Lehetőség és legjobb fogadások

A teljes 44-ről 43-ra esett vissza, amelyek 61%-a a tétektől a Több mint/55%-a készpénzben alacsonyabb, mint. Amikor a -120-ból kileng, hogy +130 legyen a pénzvonalára, Pittsburgh valójában a jegyek 72%-át/a pénz 52%-át kapja. A BetMGM a 49.5-ben az egészet felfedte, a szombati 43-ban elérte a mélypontot, és ma reggel 43,5-ig maradhat. A TwinSpires újra megnyílt a Cincinnati -5-nél, leesett, így rövid időn belül megteheti a 3.5 lépést, ami most a -dos.5-ben van. Az idézett összeg 5/1, a pénz pedig 2/1 az otthoni esélytelenebb Ramstól. A Cousins ​​Minnesotából való kitérését követve a legújabb Vikingek egy QB-verseny közepén állnak, hogy megszerezzék az új állást.

  • A legújabb Detroit Lions kedvelőinek kettős veszélyei vannak a visszafutás során.
  • Legalább egy évvel ezelőtt a javulás jelei és tünetei mutatkoztak, nyereséges volt körülbelül három videojáték, amely egyszer 2021-ben egyet szállított.
  • Az alábbiakban az új játéklehetőséget és az 1. hónaptól távoli játék nyomait találja a Tipico Sportsbook szerint.
  • A 42-es nyitás után a teljes csak 38,5 volt a SuperBook 7. hónapjának NFL esélyes mezőnyében.
  • A legújabb feladat, hogy Scheffler ismét a ritka játéklevegőt tárgyalja, aminek valószínűleg a legjobb golfozója van.

Szívesen szereti a padlót, és hazardírozhat, az új Seahawks egy korábbi és tehetséges jobb hátsó területet használ. A történelem évében a Minnesota minden meccsen 27,0 pontot kapott a US Bank Stadionban legjobb oldal , míg a Buccaneers egy szomorú, 15,0 pontot szerzett. Szerencsére ezt a videojátékot a Mercedes-Benz Arena gyors udvarára játsszák többen, mint fogadók. 2022-ben a Falcons legújabb besorolása valójában időnként a legjobb otthon, és minden egyes online játékhoz 24,9 dolgot ad át, amikor Atlantában érdemes kipróbálni, míg a 18.step one útközben.

Legjobb oldal: Adott tárgyak: Bengals a Brownshoz képest

“Mi a Kansas Town -3-ban voltunk az ön előretekintésére, és Ön is ki van téve a -dos.5-nek, ha K.C. problémái vannak a csütörtök estéjével” – mondta Michaelson. “Ebből több függ Travis Kelce egészségi állapotától. Úgy gondoltuk azonban, hogy a 3. lépésben történő nyitás a legfrissebb bölcsek számára is vonzó lesz. “Mint minden K.C. videojáték, a legújabb Over, próbáljon ki egy nagyon népszerű szerencsejátékot” – mondta Lucas.

Nfl Lehetőség Gy.k

Vegye figyelembe, hogy bizonyos oldalaknak meg kell jelenniük a keresősávban a weboldal alján, hogy megtekinthesse az összes kurzust a számítógépük minősége alapján. Az itt bemutatott vadonatúj NFL futball oddsok 100 százalékban díjmentesek, és továbbra is azok. A legújabb élő NFL-vonalak az előszezoni sportok 1. időpontjától távol működnek, egészen a vadonatúj ételig. Minden NFL-es, mint például a Patriots, a Nyc Jets, a Cowboys és a Packers, megpróbál védeni. Mivel a 15. hónap mindannyiunkat lemaradt, itt az ideje, hogy a hangsúlyt az NFL 16. hónap oddsának újabb NFL-játékos helyszíneire fordítsuk.

legjobb oldal

A legújabb SuperBook egyszerűen beállította a vadonatúj gyümölcsleveket ezen az estén az NFL-ben. Néhány nap 4 mezőny, Jags -3. lépés – Jags – 3. lépés lapos lendítése. A teljes egész nap 43,5 volt a merítésig, így tegnap 43-at érhetsz el. A végösszeg 40,5-ről nyitott, és szerdán rövid időre 42,5-nél tetőzött, majd a 42-nél kifizetődik. A teljes feloldott 40,5 alatt, kedden/kedden többször is a 42,5-nél tetőzött, de mára 41-re csökkent.

Valamennyi mérkőzés pillanata valójában az Eastern Basic Go out régióban van elhelyezve, amelyik meccs weboldalán. Íme néhány NFL 2. hét fogadási szorzója annak érdekében, hogy biztosítsa a korai fogadásokat a sportfogadások körvonalainak eltolódása előtt. Az új játékelemzés a nap folyamán megváltozik, és a legtöbb fogadást az új vasárnap veszi át, közelebb a kezdőrúgáshoz. Ragaszkodjon az NFL odds-on játékokhoz, és vizsgálja meg őket a vadonatúj játékvázlatok alapján, amelyeket korábban itt tettek közzé a néhány napra vonatkozóan, valamint további játékfeltételeket és sportfogadási hírcsatornákat a Twitteren. A vadonatúj Cincinnati Bengals valójában -7 körül van a sokkal több sportfogadásban, és a Miami Whales kiköltözött a -dos.5-ből, így a közelmúltban -3.5 lépést tehet. A friss Minnesota Vikings ma több bevételre tesz szert, és Ön egy jól ismert bevezető fogadást tesz, míg az esélytelenebb.

Ezt követően Chicago tulajdonképpen a harmadik legtöbb hagyatéki belépőt/második-nagyon készpénzes bérletet hozza. Ahelyett, hogy az új NFL Area Spread és akkor NFL Moneyline, NFL Totals nem jósol, és ez az emberek hajlamosak keresni. Egy kiváló fogadó csak arra fogad, hogy a sportfogadók által elért pontszámot eléri-e vagy sem.

Burrow-nak azonban nem volt benne Ja’Marr Pursue, és Jacoby Brissett valójában Cleveland QB1-je. Az új texasiak az Indianapolist látják a kiváló visszavágóban abból a dologból, amely egy osztályválasztó meccs volt a legújabb 2023-as szezon befejezéséhez. A friss Carries a legújabb Caleb Williams-korszakot indítja otthon az új Titans ellen, a Browns pedig a vadonatúj Cowboyst.

legjobb oldal

A friss Colts valójában elég rossz állapotban van, mivel az újonc Anthony Richardson a hátvéd. Megdöbbentő módon a friss Browns a legutóbbi hat konferencia közül 5-öt megnyert mindkét közösség között, például az elmúlt 5 online játékot Clevelandben. James Connor várhatóan ismét az új Washington Cardinals hátvédjének élén áll majd.Múlt évben ő volt az új 15. helyen rangsorolt ​​RB az NFL fantázián belül, még akkor is, ha csupán 13 online játékot próbált ki. A fickó 9 touchdownt gyűjtött össze, és a legjobban 1040 futott métert dolgozhat fel.

Csütörtökre a mennyiség ismét negyvenkettőre esett, ahol ma is maradt. A felsorolt ​​módon a friss More 55%-ot kap a fogadásoktól/81%-ot a készpénztől. Houston tulajdonképpen egy divatos kutya a BetMGM-től, a nagyon korai ülések 76%-át, illetve a nagyon korai pénzek 81%-át az Ön hagyatékaként. Aztán a pénzvonalat illetően az új Texans 62%-ot nyer el a belépőből/86%-a készpénzből. A BetMGM pénzvonala Jags -450/Texans-t nyit, ami ma -400/+310.